CNR AMBALAJ FUARI 31 AĞUSTOS’TA İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE
2029 okunma

CNR AMBALAJ FUARI 31 AĞUSTOS’TA İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE

Ekim 12, 2022 09:04
CNR AMBALAJ FUARI 31 AĞUSTOS’TA İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE
0

BEĞENDİM

Türk ambalaj sektörünün lider ve ihracatçı firmalarının yer alacağı CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü, gıda alanında Avrasya’nın en büyük buluşmasını gerçekleştirecek.

 

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen CNR Food İstanbul ile eş zamanlı düzenlenen fuar, gıda güvenliğinden pazarlamaya, markalaşmadan ihracata, oradan da tüketiciye uzanan tüm sektörleri aynı çatı altında bir araya getirecek.

Global ticaretin merkezi İstanbul Fuar Merkezi’nde 31 Ağustos – 03 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü, gıda üreticileri, içecek üreticileri, matbaa, baskı, kağıt, kozmetik, kimya, petrol ürünleri, temizlik ve hijyen ürünleri ile beyaz eşya üreticilerini fuar katılımcıları ile bir araya getirerek yeni iş ilişkileri kurmalarını sağlıyor.

CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü katılımcı profilini ise ambalaj baskı teknolojileri, ambalaj makineleri, oluklu mukavva, kağıt, karton ambalaj üreticileri, plastik ve esnek ambalaj üreticileri, gıda paketleme makine ve ekipmanları, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj hammadde ve ara ürün tedarikçileri oluşturuyor.

En az 10 karakter gerekli